Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΛΗΤΟΥ

ΜΙΛΗΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
15 Της Γιώτας Παμπάλου
Ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Εορταστικές Εκδηλώσεις της Πανήγυρης για τον προστάτη του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης  Άγιο Νικόλαο με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μιλήτου κ.κ Αποστόλου.

Το διήμερο Εορτασμού ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 5μ.μ με την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου και του Λειψάνου αυτού στο κέντρο της πόλης. Στις 6μ.μ ακολούθησε Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μιλήτου κ.κ Αποστόλου.

Σήμερα στις 7.30 π.μ ετελέσθει Όρθρος και Αρχιερατική Θ.Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ Αποστόλου.

Πλήθος κόσμου στο διήμερο αυτό προσκύνησε μέρος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου από τον Δήμο Θέρμης αλλά και από άλλους Δήμους .

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του σήμερα ,τόνισε πως με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που του έγινε για δεύτερη συνεχή φορά από την Ενορία του Αγίου Νικολάου Θέρμης και από τους παράγοντες της Δημοτικής Αρχής. <<Είναι άξιο λόγου το έργο  το οποίο έχει υλοποίηση η παρούσα Δημοτική Αρχή ,παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και η θετική εξέλιξη  του Δήμου Τεχνικά ,Πολιτισμικά κλπ.>> παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες,όπως είπε.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις κυρίες της Ενορίας που φρόντισαν στην όμορφη

Προετοιμασία του Δίσκου  και όχι μόνον,για την Επιμνημόσυνη Δέηση του Ιεράρχη ,Αγίου Νικολάου.

Τέλος σε δήλωση του στο Αγιορείτικο Βήμα αποκλειστικά, μας είπε: <<Αυτούς τους δύσκολους καιρούς ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΡΚΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ, ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΩΣΤΑ>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου